Home » Lidmaatschap » Aanmeldformulier

Aanmeldformulier

Vul graag onderstaand formulier helemaal in, de velden met een rood sterretje zijn verplicht.

NB: Wat je hierboven invult bij Jouw aanbod en Jouw vraag, plaatsen wij de eerste keer op jouw eigen advertentie-pagina in Cyclos. Daarna houd je je vraag en aanbodpagina zelf bij.

Contributie: deze is inkomensafhankelijk. 
Lees hier meer over

LETS houdt de normbedragen voor minima aan, die de gemeente Nijmegen hanteert voor de Meedoenregeling (zie https://inkomensondersteuning.nijmegen.nl/)

Word je als persoon lid, bedrijf of als gezin? 

Wil je met meerdere mensen tegelijk lid worden? Bijvoorbeeld samen met je partner of met het hele gezin? Neem dan contact op met onze penningmeester via penningmeester@letsnijmegen.nl
Wil je lid worden als organisatie of bedrijf? Neem dan eveneens contact op met penningmeester@letsnijmegen.nl
 

Lees onderstaande punten goed door:

  • Pas na overmaking van mijn lidmaatschapsgeld ( zie https://letsnijmegen.nl/lidmaatschap/aanmelden/) ben ik lid van LETS Nijmegen.
  • Het is belangrijk dat je je bewust bent hoe we binnen LETS Nijmegen werken. Ik heb het Reglement gelezen en zal me houden aan de regels hierin genoemd.
  • De Zonnen-contributie bedraagt 5 zonnen per kwartaal. Ik verklaar ermee akkoord te gaan dat dit door LETS-Nijmegen elk kwartaal wordt afgeschreven van mijn zonnenrekening.
  • Ik ga akkoord met de opname van mijn gegevens in de administratie van LETS.

Ga je akkoord? Klik alleen dan in het vakje bovenaan dit lijstje. er komt dan een vinkje in te staan. Klik vervolgens op Verzenden.